FAQ

Intrebari frecvente la care raspundem fara sa cauti prea mult.

FAQ

INTREBARI SI RASPUNSURI

CE ESTE SUBLIMAREA?

Sublimarea este un fenomen endotermic (cu absorbtie de caldura) prin care cerneala trece din stare solida direct in stare gazoasa, fara a mai trece prin stare lichida.
Cerneala de sublimare se imprima initial pe o coala speciala. Pentru a transfera aceasta cerneala pe material este nevoie de un echipament care degaja caldura (presa termica sau calandru).

REZISTENTA SUBLIMARII

Sublimarea ofera posibilitati grafice nelimitate. Se pot imprima imagini complexe cu o fidelitate a detaliilor si o vibranta a culorilor impresionante. Rezistenta printului este una exceptionala, atata timp cat materialul pe care se imprima respecta cerintele de compozitie si calitate necesare acestui tip de imprimare.

Imprimeul are respirabilitate mare. Este foarte elastic si rezistent de spalare si uzura, folosindu-se cu succes in industria sportiva, home decor, fashion si industria publicitatii.

VREAU SA COLABOREZ DAR NU AM TIPAR.

Daca nu ai gasit in site ceva care sa iti placa. Nicio problema, avem peste 500 de modele disponibile imediat.

CU CE MATERIALE LUCRATI?

Materialele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate. Deasemenea dispunem de o gama larga de materiale premium de la producatori consacrati.

AM TIPAR DAR NU ESTE SCALAT PE MARIMI. CE FAC?

Nicio problema la BQP avem serviciu de proiectare tipare.

CUM INCEPEM COLABORAREA?

Pentru orice produs din cadrul site-ului se poate cere o oferta. De acolo totul devine usor.

NU AM GRAFICA

Contracost ne ocupam de acest aspect vital pentru orice proiect.

CUM STIU DACA O SA ARATE BINE?

Inainte ca produsele dumneavoastra sa intre pe linia de productie, va vom trimite o simulare pentru a avea bunul de print si evident ok-ul final.

AM EU MATERIALUL. CUM FACEM?

Daca aveti materialul si acesta este in parametrii optimi. Noi imprimam si transferam din rola pe materialul dumneavoastra.

CUM FAC PLATA?

Dupa stabilirea tuturor detaliilor vis a vis de comanda dumneavoastra. Veti primii factura aferanta serviciilor pentru care ati optat. Dupa ce plata este efectuata, comanda dumneavoastra intra pe linia de productie.

CUM INTRU IN POSESIA COMENZII?

Gratuit daca o ridicati din sediul nostru. Sau contracost prin curier rapid la alegerea dumneavoastra.

AM UN PROIECT INTERESANT DAR NU POT SA IL EXPLIC

Nicio problema, da-ne un telefon si te ajutam noi cu toate etapele.